sâmbătă, 20 iunie 2009

Dor de trecut...Mi-e dor de trecut... E oare numai istorie ce s-a scris? Unde sunt romanii de atunci? Romanii simpli si intelepti, sinceri si curajosi, unde sunt romanii care n-au stiut sa lase capul plecat?!
A disparut dragostea pentru sangele care ne curge in vene, pentru petecul acela cu trei culori, pentru bucata asta de pamant...
Au murit atatia....si pentru ce?!
Vreau un Iancu, un Tudor, vreau mandrie, vreau sinceritate, vreau curaj!
M-am saturat de o Romanie ipocrita, furata, exportata! Nu mai spuneti ca sunteti romani, ne jignim stramosii! Oare cum ne privesc din ceruri bunicii bunicilor nostri? Cum ne privesc din Ceruri tinerii care si-au lasat tata, mama, frati, ca sa moara pentru ca noi?
Ma doare sufletul cand vad ca exportam minti sclpitoare, tineri inteligenti care pleaca pentru ca aici muncim pe nimic, ne intoxicam cu umilinte si saracie!
Ma doare sufletul sa vad ca dupa ce termini o facultate ramai doar cu o diploma de carton, toate noptile nedormite ca sa inveti valoareaza 500 RON, atat valoreaza munca si studiile noastre!Nu am cuvinte sa exprim ceea ce gandesc... Privesc acest clip si las doua lacrimi reci sa imi alunece pe fata...
Am 14 ani de muzica, 20 de ani, mii de vise, o ultima speranta si un salariu de 480 RON... Multumesc, Romania !
P.S. In memoriam Adrian Pintea!

Niciun comentariu: