sâmbătă, 3 octombrie 2009

Barbati , nu gluma!


Asa cum stim toate, e rau cu rau, dar mai rau fara rau! Insa uneori RAUL acesta e de-a dreptul incredibil de...balcanic, de...autohton!
Barbatul meleagurilor noastre mioritice nu e greu de recunoscut.... indiferent daca e mascat de un stil nonconformist, casual , birocratic sau manelar... Cum de iti dai seama de nationalitatea partenerului domshoarei? FOARTE SIMPLU!
Exemplul nr 1: Amandoi au cate un geamantan. In speranta ca nu va fi atat de pufi-pufi incat sa o lase sa-l care pe cel mai greu, cazul tipic romanesc este ca el sa mearga inainte ei, ca las ca vine si ea mai greu asa, ca deh, femeie!
Penibil momentul de ieri, cand in fata Garii de Nord, un el si o ea, amandoi imbracati ca scosi din cutie, cu cate un geamantan micut, nu prea greu. Trecere de pietoni, trece el, trece si ea. Normal , el merge repede, ea fiind pe tocuri, nu are aceeasi viteza. El insa nici macar nu isi da seama ca a luat un metru avans si continua sa vorbeasca de nebun. La un moment dat se intoarce nervos : Tu nu auzi ce spun?! La care ea il priveste cu idignare si ii spune: Nu citesc ganduri!


Exemplul nr 2: Terasa, o seara de toamna. Destul de racoare afara. Ea intr-o camasuta, destul de zgribulita din cauza temperaturii in scadere continua. Alaturi de ea, un grup de spanioli si romani. Ii ofera un prieten roman o jacheta, insa dupa un timp i-o cere, pentru ca baiatului ii era frig. Frumos, cum sa nu! Poftim! Normal ca in secunda doi spaniolii se sesizeaza si ii ofera o jacheta domshoarei...
Mai are rost sa comentez? De cate ori inghetam la o masa si BARBATII care ne insotesc stau linistiti la caldurica? Fara numar, fara numar! :))


Exemplul nr 3: Vorbitul la telefon! Eh, asta ma termina pe mine! Cred ca undeva in programa scolara ar trebui introdus un modul de comunicare interumana. Dragule, in certificatul de nastere la sectiunea SEX este trecut Feminin, asa ca nu sunt "Domne", "Bah", "Mah" etc! Apoi... atunci cand nu poti sa vorbesti nu e oare mai simplu sa-mi spui : " Te sun eu in .... minute, acum nu pot sa vorbesc, te rog scuza-ma!"
Cat de frumos si elegant, nu? Dar nuuuu! E mai simplu sa i-o tai scurt si barbateste asa!


Offf... oare cer eu prea mult de la viata? Chiar nu mai exista barbati frumosi, inteligenti, sensibili, tandrii, cu simtul umorului, fideli, pasionali, si miliardari? Ah, cred ca am uitat ceva...si nu homosexuali! :))



P.S. Scumpilor, daca va regasiti in vreunul dintre exemple, inainte de a ma injura, ganditi-va daca intr-adevar mai corespunde termenul de BARBAT cu certificatul vostru de nastere. Nu va cerem sa va riscati viata pentru noi in razboaie, lupte, nu va cerem sa ne intretineti financiar, ci doar sa ne respectati, sa ne faceti sa simtim ca suntem femei...!

3 comentarii:

Naicu spunea...

Ba exista. EU.

pupacila21 spunea...

ete "BHA":)) aici o ipostaza: eu catre ea(ele): "imbracatzi-va gros fetelor k unde mergem noi o sa fie vant si frigggg!"
Ele: daaa, am intzeles, siguuur!
De unde, ele imbracate k de discoteca! Imi pun mana in cap, inghit in sec si plecam spre destinatzie. Acolo, normal, frig rau! Ii ofer uneia din ele care era mai zgribulita bluza mea... ea refuza!... eu insist... ea refuza!
Acu ce fac, ii bag bluza fortzat pe cap sa o las sa tremure de frig? :))

Cat despre "bha" , "mha", etc folosim apelativele astea k sa va simtzitzi k unu din gasjca, k unul din prieteni. Noi avem impresia k va place, acum cine stie, cred k difera de la un caz la altul... sji din moment ce voi va adresatzi noua cu bha sji mha, noi dak va zicem voua "fha" nu cred k v-ar conveni :)).
Deci vezi, ceea ce tot zici u p-aici e tipic femeiesc, adik dak cva ne deranjeaza pe noi n-are nik k suntem barbatzi, we can take it! dak va deranjeaza pe voi suntem nisjte porci :))

Monichina spunea...

@Naicu: off...si nu putem sa te clonam? :D

@pupacila: Razvan, mereu va exista lipsa asta de incredere intre sexe . femeile spun :barbatii sunt porci. barbatii dau replica: femeile sunt curve.

nu toti barbatii sunt porci, nu toate femeile sunt curve. pe mine altceva ma deranjeaza:
FAPTUL CA ODATA CU EMANCIPAREA FEMEILOR, ODATA CU EGALITATEA IN DREPTURI, BARBATII AU UITAT CA SUNT BARBATI SI FEMEILE AU UITAT SA MAI FIE FEMEI.

Dragilor, suntem puternice si capabile profesional, pana la urma noi suntem femei , iar voi sunteti barbati, noi nu avem puterea necesara sa mutam sifonierul, dar nici voi sa indurati durerile nasterii. Asa ca... invatati sa ne iubiti nu ca pe tovarasii de bere si meciuri!!!