miercuri, 21 octombrie 2009

Cel mai intalnit compromis...


Daca vrei sa te iubeasca, zambeste frumos si taci expresiv!

Acesta este cazul tipic al barbatului individualist si orgolios, pentru care femeile sunt termometrul potentei, succesului, masculinitatii! Asa ca , draguta mea, daca vrei sa te simti safe in compania sa si sa nu fii pusa la colt din trei replici, ai face bine sa ai dupa tine vocabularul de preaslavire a maaaaag-niiii-fiiii-cu-luuuuuiiiii mascul de langa tine! Cu toate astea, nu-ti garantez ca te va iubi... de fapt, adevarat femeie care il incita este cea puternica, independenta, cu propriile idei si conceptii...
Asa ca ramane sa alegi: rolul de papusica tinuta in puf o perioada sau rolul de femeie, care stie sa planga si sa rada, care stie sa aprobe insa si sa contrazica, care stie ca e dorita si ravnita, insa in sufletul ei unul singur are prioritate?

Va incerca sa te domine, va incerca sa te debusoleze, va incerca sa faca pe barbatul, insa niciodata nu va ajunge sa nu-ti respecte personalitatea... pentru ca barbatul care te iubeste cu adevarat te vrea femeie, nu papusica... barbatul care te iubeste iti respecta decizii si dorintele, te admira si te sustine!


P.S. Vorbeam dsp un anumit tip de barbati, nu am generalizat, asa ca nu sariti sa ma taxati! :))



Chris de Burgh - A Woman's Heart
Asculta mai multe audio Muzica



A woman's night is filled with dreaming,
Of the perfect man who may not be you,
If we don't see what she's been missing,
Could be the biggest mistake that a man can make...

Niciun comentariu: