sâmbătă, 10 octombrie 2009

Femei...Barbati...Idei

Spuneam intr-un articol anterior ca recomand cartea Aurorei Liiceanu si a lui Alice Nastase, "Dincolo de bine, dincoace de rau..."



Cateva fragmenete delicioase:


Cei mai multi barbati sunt de vanzare. Daca n-ai bani, ii poti achizitiona si pastra pe termen lung cu ocheade zaharisite de admiratie si vorbe insiropate in emotie contemplative, cu orgasme strigate desantat intru slava potentei lor u-hu-lu-i- toa-ah-aaaaa-reeee!
Cine n-are barbati, sa-si cumpere. Cei mai multi sunt de vanzare.





“In fiecare noapte te-am scos din sufletul meu, si in fieare dimineata te gasesc tot acolo.”




Toata lumea se culca cu toata luma. O fi bine, o fi rau? Parca asta nu m-ar deranja atat de rau daca , apoi, eroii permutarilor infinite n-ar incepe sa se spovedeasca in stanga si-n dreapta.
De pe urma talmes-balmesului indiscret al lumii in care traim, de pe urma faptului ca vietuim intr-o lume ingusta, cu iz balcanic, as pofti sa se nasca si consecinte fericite.
As vrea ca barbatul pentru care am fost ani la rand zeita, atunci cand bea coniac la aceeasi masa cu barbatul pentru care acum suspin si ard si zac si mor, sa nu-i ofere numai istorioare picante. Ci, intr-o clipa de profunda sinceritate, (…) sa-i spuna , onest, nu “pe femeia asta am avut-o si eu" , ci “am iubit-o enorm si n-a stiut sa o pastrez. Cand a plecat, lumea mea s-a naruit. Daca o iubesti, ai grija sa n-o pierzi. “
Stiu, asta nu se va intampla niciodata.

Un comentariu:

ColourMePretty spunea...

mai trist e cand aburit de cogniacul ala nu tine doar sa-i precizeze celuilalt ca el te-a avut cel dintai,ci mai si infloreste putin istorioara in culori negative,in speranta ca va regreta mai putin ca azi a juns in postura de a..."preda stafeta".